God morgen til alle dere der ute, eller iallefall til dere syvsovere som meg :)

 

Er egentlig ganske flink til å stå opp tidlig, men i det siste har klokka plutselig blitt langt på dag før jeg har kommet meg ut av senga. Har heldigvis fortsatt god tid på å komme inn i rytmen igjen, før det er tilbake til skolehverdagen. 

 

Anyways, er det flere enn meg som er helt utrolig avhengige av sjokolade? Har jeg sjokolade foran meg, kan jeg rett og slett ikke motstå. Vel, hvis dere kjenner dere igjen, kommer dere sikkert til å elske dette. For en stund siden kom jeg over denne herlige oppskriften på en litt sunnere liten sjokolade-godbit, som jeg bruker flittig iløpet av uka. Derfor tenkte jeg at jeg nå skulle dele den med dere. Hope you enjoy!

 

 

Alt du trenger er:   1 avokado   1 banan   1-2 t-skjeer kakao


 

Så heller du ingrediensene over i en bolle. Hvilken rekkefølge du putter dem oppi har ikke noe å si :)
 

Så tar du en stavmikser og blander ingrediensene sammen til de blir en jevn røre. (gjør ikke noe med litt klumper, spørs hvordan du liker konsistensen best)


 

Også er det bare å nyte :)
Kjempelett og tar bare noen minutter å lage! Elsker virkelig denne lille retten. Minner om sjokoladekakerøre, og metter ganske mye. Kan lett brukes til både frokost, lunsj eller kveldsmat. Eller bare når du har skikkelig sjokolade-søtsug :)

 

- Tina

 

Noen som har prøvd dette før?

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
ABOUT THE AUTHOR
Tina, 18 år fra Trondheim. Her kan du lese om mote, foto, musikk og generelt om mine tanker og meninger om store og små ting i livet. Velkommen til min lille verden!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits