Hei og hopp!

 

Ååå, så herlig det var å våkne opp til godvær igjen idag. Alltid mye enklere å komme seg ut av senga når man våkner med sola i ansiktet. Selv om - så klart siden det er Trondheim - varte det ikke lenge. Kom nettopp hjem fra City Syd (kjøpesenter), der gikk vi inn med sola i ryggen og kom ut igjen til regnskur. Krysser fingrene for at det ikke er langvarig!

 

Idag kom jeg meg til og med ut å øvelseskjørte litt. Yey, endelig. Hahah, jeg er utrolig treg med å komme igang med slike ting. Fylte jo 18 for ett par måneder siden, og har nesten ikke begynt engang. Men nå er jeg iallefall igang, så får skjerpe meg og ta det i turbofart i løpet av sommeren nå! Anyways, nå skal jeg snart bort på jentekveld for å møte ei venninne som nettopp kom hjem fra ett år i Australia. Gleder meg så mye til å se henne igjen og høre om alt hun har opplevd. Kos dere masse ikveld - uansett om dere sitter inne i regnet eller er ute og nyter sola :)

 Skjorte - Monki   Topp - Bikbok   Bukse - H&M   Sko - Converse   Belte - Husker ikke

 

- Tina

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
ABOUT THE AUTHOR
Tina, 18 år fra Trondheim. Her kan du lese om mote, foto, musikk og generelt om mine tanker og meninger om store og små ting i livet. Velkommen til min lille verden!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits