Heisann! 

 

I går ble det en tur til byen i sommersola, og igjen ble lommboka littegrann lettere. Sikkert veldig lurt etter å ha svidd av litt i syden forrige uke... Anyways, tenkte jeg samtidig skulle slenge med innkjøpene fra Kyprus, selv om jeg må innrømme at det ikke er særlig mye. Kjøper faktisk nesten aldri noe når jeg er ute og reiser, aner ikke hvorfor? Tiden bare går fra meg, i guess. Istedenfor full koffert kommer jeg tilbake med masse herlige minner og opplevelser, og iblant en litt brunere sommerkropp. 

 

Nå har jeg nettopp kommet inn fra tur i sola. Når man bor i Trondheim må man ta det man får av godvær og nyte det så mye som man kan. Vi har ikke masse av det for å si det mildt... Men nå må jeg gå å spise middag før jeg forhåpentligvis kommer meg ut på en kjapp joggetur. Er så herlig å jogge i kveldslufta etter en varm dag. Kos dere masse videre ikveld !

 


 

Topp hvit og gul - Pull An Bear 

Shorts og kjole - Berskha 

Kjole - Bikbok 

Skjørt og topp - Bikbok 

Undertøy - H&M 

T-skjorte og skjorte - Monki 

Leppestift - L`Oreal
 

- Tina

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
ABOUT THE AUTHOR
Tina, 18 år fra Trondheim. Her kan du lese om mote, foto, musikk og generelt om mine tanker og meninger om store og små ting i livet. Velkommen til min lille verden!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits