Jeg heter Tina og er 18 år gammel fra Trondheim, Norge.

YO_TH  er en blogg hvor jeg kan dele mine tanker og følelser om alt det rare som faller inn i hodet mitt. Et areal hvor jeg kan ytre mine meninger om livet generelt og alle småting som irriterer vettet av meg eller som jeg elsker over alt på jord. En åpning for å dele det som inspirerer meg personlig, og for å forhåpentlighvis inspirere andre. Dette er en side som vil omhandle temaer som mote, musikk, kultur, foto og generelt hvordan det er å være ungdom i et samfunn hvor ens liv er eksponert døgnet rundt. Det er rett og slett meg.  

 

Bloggen startet 02.juli.2015 da jeg satt i kjelleren og stirret tomt på veggen. Det var rett og slett et av de øyeblikkene hvor man ikke har noenting å gjøre. Og hva gjør man hvis man kjeder seg som ungdom i 2015? Man tar fram pc-en, telefonen eller nettbrettet og begynner å surfe rundt på nettet. Da kom jeg plutselig over diverse i-d magazine covers. Bildene de tar er ekstremt kule og jeg begynte å se dem for meg dekorere veggen over senga mi. Så jeg begynte å velge ut de covrene som skilte seg ut og samlet dem i en mappe slik at jeg kunne skrive dem ut senere. Mens jeg scrollet igjennom bildene begynte jeg å tenke på de forskjellige ansiktsuttrykkene modellene viste og følelsene bak hvert bilde. Samtidig spilte jeg musikk fra Spotify og låta Hurt av Christina Aguilera kom på. Akkurat da så jeg på et cover av Kate Moss som rett og slett oppsummerte hele sangen. Da begynte jeg å tenke på at ulike sanger uttrykker ulike følelser og at hvert id-magazine cover passer til en helt spesiell sang. Så begynte jeg og velge ut sanger til ulike cover og til slutt endte jeg rett og slett opp med å skrive en helt tekst ut av det.  Slik flyter tankene mine ofte og en hvilken som helst liten småting kan inspirere meg til noe helt annet. 

 

Ideer flyter rundt overalt i hodet mitt hele tiden. Lenge har jeg ønsket et sted å samle dem på. Et sted hvor de ikke bare blir glemt eller borgjemt, men kan bli lagret og delt ut til andre enn meg selv. Jeg vil inspirere, slik jeg blir inspirert. Jeg vil høres, slik jeg har lyttet. Jeg vil ytre mine meninger, slik andre har delt sine. Hvorfor endelig ikke gjøre noe med det? Dermed ble  YO_TH  skapt og jeg gleder meg til å dele alt jeg har på lager med dere. 

 

Velkommen og enjoy!

 

- Tina

 

               


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
ABOUT THE AUTHOR
Tina, 18 år fra Trondheim. Her kan du lese om mote, foto, musikk og generelt om mine tanker og meninger om store og små ting i livet. Velkommen til min lille verden!


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2015Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits